Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

Navigációs útvonal

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Korábbi ítéletek figyelembevétele - Magyarország

Ez a szekció a bűnügyi nyilvántartó hatóságról és a hatósági erkölcsi bizonyítványról szól.


KEKKH Bűnügyi Nyilvántartó Hatóság

Cím: 1097 Budapest, Vaskapu utca 30/A

Telefon: +36 1 455 21 98
Fax: +36 1 455 21 03

E-mail: A link új ablakot nyit megbnyh@kekkh.gov.hu
Honlap: A link új ablakot nyit meghttp://www.nyilvantarto.hu/hu/

A Hatóság ügyfélszolgálata a Belügyminisztérium Központi Okmányirodai Főosztályán (1133 Budapest, Visegrádi utca 110.) érhető el.

A bűnügyi nyilvántartások a kezelt adatok tekintetében közhiteles hatósági nyilvántartások, amelyek törvényességi felügyeletét a legfőbb ügyész látja el. A Belügyminisztérium Központi Okmányirodai Főosztályán hatósági erkölcsi bizonyítvány igényelhető a saját adataira vonatkozóan. A hatósági erkölcsi bizonyítvány kiállításának eljárása postai úton, elektronikusan, vagy az ügyfélszolgálaton személyes, szóban előadott kérelem előterjesztésével indul meg. A hatósági erkölcsi bizonyítvány kiállítása évente négy alkalommal illetékmentes.

A link új ablakot nyit megTovábbi információk a hatósági erkölcsi bizonyítványról.


E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.

Utolsó frissítés: 24/09/2019