Sulje

UUSI BETA-VERSIO ON NYT KÄYTETTÄVISSÄ!

Tutustu Euroopan oikeusportaaliin uuteen beta-versioon ja anna siitä palautetta!

 
 

Navigointipolku

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Aiempien tuomioiden huomioon ottaminen - Portugali

Tämän sivun alkukielistä versiota portugali on muutettu äskettäin. Päivitystä suomennetaan parhaillaan.


Direção-Geral da Administração da Justiça - Direção de Serviços de Identificação Criminal (Oikeushallinnon rikostietopalvelu)

Osoite:

Av. D. João II, nº 1.08.01 D/E, 13º
1990-097 Lisboa

Puhelin: +351 217 906 200/1

Faksi: +351 211 545 113

Sähköposti: correio@dgaj.mj.pt

Verkkosivut: Linkki avautuu uuteen ikkunaanhttp://www.dgaj.mj.pt/DGAJ/sections/home

Portugalin lainsäädännön mukaan oikeus- ja poliisiviranomaisten lisäksi rikosrekisteriotteen voi saada vain kyseinen henkilö itse tai hänen nimissään toimiva ja etuaan ajava henkilö.

Rikosrekisteriotetta pyytävän henkilön on todistettava henkilöllisyytensä voimassa olevalla henkilötodistuksella.

Pyyntö on toimitettava henkilökohtaisesti keskushallintoviranomaisille, tuomioistuinten kirjaamoihin tai hallinnon ja julkisten palvelujen asiointipisteisiin (Lojas do Cidadão) tai kansalaispalvelupisteisiin (Postos de Atendimento ao Cidadão).

Portugalin ulkopuolella asuvat henkilöt voivat pyytää rikosrekisteriotetta oikeushallinnon verkkosivuilla esitettyjä ohjeita noudattaen tai toimittamalla pyynnön Portugalin diplomaatti- tai konsuliedustustoon.


Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.
Näiden sivujen kansallisesta sisällöstä vastaavat jäsenvaltiot päivittävät parhaillaan sivuja Britannian EU-erosta johtuvien muutosten vuoksi. Kaikki sivut eivät välttämättä ole vielä ajan tasalla, mutta tiedot korjataan aikanaan.

Päivitetty viimeksi: 18/07/2013