Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

Navigációs útvonal

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Korábbi ítéletek figyelembevétele - Szlovénia


Ministrstvo za pravosodje (Igazságügyi Minisztérium)

Sektor za izvrševanje kazenskih sankcij (Büntetőjogi szankciók végrehajtásának részlege)

Cím:

Župančičeva 3
1000 Ljubljana

Telefon: + 386 (0)1  369 5342
Fax: + 386 (0)1 369 5625

E-mail-cím: A link új ablakot nyit megke.mp@gov.si

Az Igazságügyi Minisztérium kezeli a bűnügyi nyilvántartásokat, a szabálysértésekkel kapcsolatos jogerős bírósági ítéletek és határozatok nyilvántartását, valamint a közúti közlekedésben kiszabott büntetőpontok közös nyilvántartását (a büntetőjogi szankciók végrehajtásáról szóló törvény 250a cikke, Zakon o izvrševanju kazenskih sankcij, ZIKS).


E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.
Az egyes tagállamok által gondozott, e honlapon helyet kapott nemzeti tartalmak frissítése jelenleg zajlik, tekintettel az Egyesült Királyság kilépésére az Európai Unióból. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.

Utolsó frissítés: 24/07/2020