Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

Navigációs útvonal

  • Főoldal
  • Eszközök a bíróságok és igazságszolgáltatási szakemberek számára

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Eszközök a bíróságok és igazságszolgáltatási szakemberek számára


Az Európai Unió (EU) a bíróságok és a jogi szakemberek közötti határokon átnyúló információcsere megkönnyítésén dolgozik. Jogi aktusokat hoztak létre annak érdekében, hogy felgyorsíthassák a határokon átnyúló eljárásokat, figyelembe vehessék a más tagállamban hozott büntető ítéleteket, illetve hogy az információs technológiák alkalmazása segítségével közelíthessék a polgárokhoz és a jogi szakemberekhez a tagállamok igazságszolgáltatási rendszereit.


Eszközök a bíróságok és igazságszolgáltatási szakemberek számára

A portálnak ez a része a jogi szakemberek rendelkezésére bocsátja azokat a jogi aktusokat, amelyek elősegítik a határokon átnyúló eljárásokat polgári és büntetőügyekben. Tehát Ön az alábbi linkeken magyarázatokat talál a következő tárgykörökhöz:


A honlapot az Európai Bizottság tartja fenn. Az ezen az oldalon található információ nem feltétlenül tükrözi az Európai Bizottság hivatalos álláspontját. A Bizottság semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal az e dokumentumban foglalt vagy említett információk és adatok tekintetében. Kérjük, az európai oldalak szerzői jogi szabályai vonatkozásában vegye figyelembe a jogi nyilatkozatot.

Utolsó frissítés: 06/10/2020