Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

  • Prima pagină
  • Instrumente aflate la dispoziţia instanţelor şi practicienilor

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Instrumente aflate la dispoziţia instanţelor şi practicienilor


Uniunea Europeană (UE) lucrează la facilitarea schimburilor transfrontaliere între instanțe și între practicienii în domeniul juridic. S-au instituit instrumente legislative pentru a permite accelerarea procedurilor transfrontaliere, recunoașterea hotărârilor în materie penală dintr-un alt stat membru sau utilizarea tehnologiilor informaționale pentru a face sistemele judiciare din statele membre mai accesibile cetățenilor și practicienilor în domeniul juridic.


Instrumente aflate la dispoziţia instanţelor şi practicienilor

Prezenta parte a portalului pune la dispoziția practicienilor în domeniul juridic instrumentele legislative care facilitează procedurile transfrontaliere în materie civilă și comercială, precum și în materie penală. Prin urmare, aici veți găsi explicații cu privire la:


Această pagină este administrată de Comisia Europeană. Informațiile de pe această pagină nu reflectă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Comisia nu își asumă nici o răspundere în legătură cu oricare din informațiile sau datele conținute în prezentul document sau la care acesta face referire. Vă rugăm să consultați avizul juridic în legătură cu normele privind drepturile de autor în cazul paginilor de internet ale Comunității Europene.

Ultima actualizare: 06/10/2020