Zatvori

BETA VERZIJA PORTALA SADA JE DOSTUPNA!

Posjetite BETA verziju europskog portala e-pravosuđe i pošaljite nam povratne informacije!

 
 

Navigacijski put

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Žrtve kaznenih djela


Kao žrtva kaznenog djela imate niz prava.  Možete ih ostvariti u okviru sudskog postupka protiv počinitelja (kazneni postupak) ili u vidu naknade štete, zaštite ili pomoći. Ta se prava razlikuju među državama članicama Europske unije (EU).


Žrtve kaznenih djela

Posljednjih se godina na razini Europske unije i država članica sve veća pozornost posvećuje položaju žrtava kaznenih djela i zaštiti njihovih prava. Na ovoj stranici portala možete pronaći informacije o pravu EU-a i država članica.

Na odgovarajućim podstranicama možete pronaći više informacija o:


Stranicu održava Europska komisija. Informacije na ovoj stranici ne odražavaju nužno službeno stajalište Europske komisije. Europska komisija ne preuzima nikakvu odgovornost za informacije ili podatke sadržane ili navedene u ovom dokumentu. Pogledajte pravnu obavijest koja se odnosi na propise za autorska prava za europske stranice.
S obzirom na povlačenje Ujedinjene Kraljevine iz Europske unije, Komisija ažurira dio sadržaja na ovim stranicama. Ako još uvijek ima sadržaja koji ne odražava povlačenje Ujedinjene Kraljevine, to je nenamjerno te će biti izmijenjeno.

Posljednji put ažurirano: 06/10/2020