Elektronikus formanyomtatványokIratkézbesítés (átdolgozás) – formanyomtatványok

#1 Az (EU) 2020/1784 rendelethez kapcsolódó online formanyomtatványok

Bizonyításfelvétel (átdolgozás) – formanyomtatványok

#2 Az (EU) 2020/1783 rendelethez kapcsolódó online formanyomtatványok

Brüsszel IIb. rendelet – Formanyomtatványok a házassági és a szülői felelősségi ügyekben

#3 Az (EU) 2019/1111 rendelethez kapcsolódó online formanyomtatványok

Ezeket a formanyomtatványokat online is kitöltheti, ha az alábbi linkek egyikére kattint. Ha már elkezdte egy formanyomtatvány kitöltését és mentette a piszkozatot, feltöltheti a "Piszkozat betöltése" gombra való kattintással.
2021. január 1-jétől az Egyesült Királyság már nem uniós tagállam. Az átmeneti időszak vége előtt indított, folyamatban lévő polgári eljárásokat azonban még az uniós jog alapján fogják lefolytatni. Az ilyen eljárásokhoz kapcsolódó online kitölthető (dinamikus) formanyomtatványokon az Egyesült Királyság 2024 végéig választható ország lesz. E szabály alól kivételt képeznek a közirat-formanyomtatványok, amelyeken az Egyesült Királyságot nem lehet kiválasztani.

Kérjük, válasszon:Ha már van elmentett formanyomtatványa, kérjük, kattintson a Piszkozat betöltése gombra.

Ha már van elmentett formanyomtatványa, kérjük, kattintson a Piszkozat betöltése gombra.

Nem tudja eldönteni, hogy az Ön ügye esetében melyik eljárás, az európai fizetési meghagyásos eljárás vagy a kis értékű követelések európai eljárása alkalmazható? Vegye igénybe a varázsló segítségét.


A honlapot az Európai Bizottság tartja fenn. Az ezen az oldalon található információ nem feltétlenül tükrözi az Európai Bizottság hivatalos álláspontját. A Bizottság semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal az e dokumentumban foglalt vagy említett információk és adatok tekintetében. Kérjük, az európai oldalak szerzői jogi szabályai vonatkozásában vegye figyelembe a jogi nyilatkozatot.

Utolsó frissítés : 08/06/2023