Formulare dinamiceFormulare pentru notificarea sau comunicarea documentelor (reformare)

#1 Formulare online legate de Regulamentul 2020/1784

Formulare pentru obținerea de probe (reformare)

#2 Formulare online legate de Regulamentul 2020/1783

Regulamentul Bruxelles IIb – Formulare-tip în materie matrimonială și în materia răspunderii părintești

#3 Formulare online legate de Regulamentul 2019/1111

Pentru a completa aceste formulare online, faceți clic pe unul dintre linkurile de mai jos. Dacă ați început deja să completați un formular și ați salvat o versiune nefinalizată a acestuia, puteți apăsa pe butonul „Încărcați formularul în versiunea nefinalizată” pentru a-l încărca.
Începând cu data de 1 ianuarie 2021, Regatul Unit nu mai este stat membru al UE. Totuși, în materie de drept civil, procedurile și acțiunile în curs intentate înainte de încheierea perioadei de tranziție vor continua în temeiul legislației UE. Până la finalul anului 2024, Regatul Unit va putea fi selectat în continuare în formularele online (dinamice) în contextul acestor proceduri și acțiuni. Fac excepție de la această regulă Formularele pentru documentele oficiale, în care nu trebuie selectat Regatul Unit.

Vă rugăm, selectaţi:Dacă ați salvat deja un formular, vă rugăm să utilizați butonul „Încărcați formularul în versiunea nefinalizată''.

Dacă ați salvat deja un formular, vă rugăm să utilizați butonul „Încărcați formularul în versiunea nefinalizată''.

Nu ştiţi ce procedură europeană se poate aplica în cazul cererii dumneavoastră – cea de somaţie de plată sau cea privind cererile de despăgubire cu valoare redusă? Asistentul vă ajută să aflaţi.


Această pagină este administrată de Comisia Europeană. Informațiile de pe această pagină nu reflectă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Comisia nu își asumă nici o răspundere în legătură cu oricare din informațiile sau datele conținute în prezentul document sau la care acesta face referire. Vă rugăm să consultați avizul juridic în legătură cu normele privind drepturile de autor în cazul paginilor de internet ale Comunității Europene.

Ultima actualizare : 08/06/2023