Close

BETA VERSION OF THE PORTAL IS NOW AVAILABLE!

Visit the BETA version of the European e-Justice Portal and give us feedback of your experience!

 
 

Navigation path

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Information om nationella faciliteter - Slovenien

This page has been machine translated and its quality cannot be guaranteed.

The quality of this translation has been assessed as: unreliable

Do you consider this translation useful?


I Slovenien systemet från 1.5.2011 med 11 videokonferenčim utrustade sammanträdeslokaler i distriktsdomstolar, 11 socialtjänsterna institutet för hållande i förvar i en fredlig, en anordning används av polisen. För videokonferenser i domstolarna eller sociala tjänster som ännu inte har ett installerat system finns det också 3 mobila enheter.

Slovenien är ett systematiskt inbegripande av videokonferenssystem vid de projekt som genomförs mellan 2009 och 2013. Detta innebär att projekt som uppfyller kraven för 85 % finansiering från Europeiska socialfonden.

Detta är en mycket viktig tillgång för det slovenska rättssystemet, eftersom det kommer att vara en aktiv användning av videokonferenssystem underlätta hörande av vittnen, sakkunniga, barn, patienter på sjukhus eller vårdhem för äldre, fångar och andra deltagare i förfaranden på distans, den största besparingen kommer att visas i följande fall förfaranden med ett gränsöverskridande inslag vid förhandlingen är också ”kontrolluppgifter” för parterna i målet eller vittnen utomlands, som således inte är tvungen att resa utomlands i Slovenien på domstolen att göra ett uttalande eller höras, eftersom detta kan ske via videokonferens.

Vc_equipment_ver_ 1_si_en (32 Kb)PdfSV


Det här är en maskinöversättning. Ägaren av sidan tar inget som helst ansvar för kvaliteten på den maskinöversatta texten.

Senaste uppdatering: 26/11/2015