Navigation path

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Nacionalne strukture za izobraževanje pravosodnih delavcev


Nacionalne strukture za izobraževanje so glavni ponudniki evropskega izobraževanja v pravosodju za delavce na tem področju. Šole, ki izvajajo začetno in nadaljnje izobraževanje, obstajajo v 17 državah članicah. V preostalih izobraževanje organizirajo ministrstvo za pravosodje, sodni svet ali sodne službe.


Tukaj so na voljo informacije o strukturah, odgovornih za izobraževanje v pravosodju v državah članicah EU, ki so jih predložile zadevne strukture:

Za podrobnejše informacije o začetnih izobraževanjih v državah članicah glej spletišče projekta „Menu for Justice“ Povezava se odpre v novem oknutukaj (informacije o začetnem izobraževanju so na voljo s klikom na „access to country data set“).


Stran vzdržuje Evropska komisija. Informacije na teh straneh ne izražajo nujno uradnega stališča Evropske komisije. Komisija ne sprejema nobene odgovornosti v zvezi z informacijami in podatki, vsebovanimi ali navedenimi v tem dokumentu. Pravila glede avtorskih pravic spletnih strani EU so navedena v pravnem obvestilu.

Last update: 20/09/2018