Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Informaţii privind facilităţile naţionale - Slovenia

Această pagină este o versiune realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Nu putem oferi nicio garanție în ceea ce privește calitatea traducerii.

Traducerea a fost evaluată ca fiind inacceptabilă

V-a fost utilă traducerea?


În Slovenia, sistem din 1.5.2011 cu un videokonferenčim 11 săli de reuniune echipate în County Courts Tribunale regionale, 11 centre de asistență socială a Institutului perioadelor de detenție într-un mod pașnic, se utilizează un dispozitiv de către forțele de poliție. Pentru videoconferințe tribunalelor sau centrelor de asistență socială care nu au instalat încă un sistem, există, de asemenea, 3 dispozitive mobile.

Slovenia include, sistematic, sistemele de videoconferință în proiectele pe care le pune în aplicare în perioada 2009-2013. Inițiativa este finanțată în proporție de 85 % din Fondul social european.

Acesta este un activ foarte importante pentru sistemul de justiție din Slovenia, astfel cum va fi în mod activ utilizarea sistemelor de videoconferință pentru a facilita audierea de martori, experți, copiii, pacienții din spitale sau azile de bătrâni, prizonierilor și celorlalți participanți la procedurile la distanță, cele mai mari economii vor fi prezentate în cazuri de proceduri cu un element transfrontalier atunci când ascultarea se dovedește a fi, de asemenea, „apropiate” de către părțile la procedură sau ale martorilor în străinătate, care nu sunt, deci, obligate să călătorească în străinătate în Slovenia invită Curtea să facă o declarație sau să fie auzită, dat fiind faptul că acest lucru poate fi realizat prin videoconferință.

Vc_equipment_ver_ 1_si_en (32 Kb)PDFEn


Această pagină este o versiune realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Ultima actualizare: 26/11/2015