Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Registre de insolvenţă - Slovacia

NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini slovacă a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.

 

Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Această pagină vă oferă o scurtă prezentare a Registrului de insolvență al Slovaciei.


Registre de insolvenţă

Ce informații oferă Registrul de insolvență slovac?

Linkul se deschide într-o fereastră nouăRegistrul de insolvență slovac (Register úpadcov Slovenskej republiky) conține informații cu privire la declarațiile de intrare în faliment și de numire a unui administrator judiciar; registrul este administrat de Ministerul Justiției din Republica Slovacă. Cu toate acestea, datele incluse în registru nu au fost făcute publice, deoarece, în prezent, registrul rămâne în stadiu de proiect-pilot.

Este gratuit accesul la Registrul de insolvență slovac?

Accesul la registrul și căutarea de informații în cadrul acestuia vor fi gratuite.

Care este metoda de căutare în Registrul de insolvență slovac?

Site-ul Linkul se deschide într-o fereastră nouăregistrului de insolvență slovac este încă în construcție.

Istoricul Registrului de insolvență al Republicii Slovace

Informațiile sunt incluse în registru din 31 iulie 2009.

Linkuri conexe

Linkul se deschide într-o fereastră nouăRegistrul de insolvență slovac


Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Ultima actualizare: 26/07/2017