Aizvērt

IR PIEEJAMA PORTĀLA BETA VERSIJA!

Apmeklējiet Eiropas e-tiesiskuma portāla BETA versiju un sniedziet atsauksmes par savu pieredzi!

 
 

Navigācijas ceļš

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Pakkohuutokauppa - Kreikka

Šīs lapas saturs ir mašīntulkojums, kura kvalitāti nevar garantēt.

Šī tulkojuma kvalitāte ir novērtēta kā: apšaubāma

Vai šis tulkojums palīdz?


1 Ulosmitatun omaisuuden myynnistä ilmoittaminen ja myyntikohteen hinnoittelu

Ulosmittaus toteutetaan poistamalla omaisuus (siviiliprosessilain 954 artikla) tai takavarikoimalla velallisen omaisuus tai velallisen esineoikeus kiinteään omaisuuteen (siviiliprosessilain 992 artikla) ulosottomiehen toimesta, ja todistus laaditaan aikuisen todistajan eteen. Ulosottomies tai ulosottomiehen tätä tarkoitusta varten nimeämä asiantuntija arvioi takavarikoidun henkilön harkintansa mukaan. Kiinteän omaisuuden osalta riippumattoman asiantuntijan on määritettävä kiinteistön kaupallinen arvo.

Takavarikointitodistuksessa on oltava: A) tarkka kuvaus takavarikoidusta omaisuudesta, jotta ei aiheuteta epäilystä sen henkilöllisyydestä, b) ulosottomiehen tai asiantuntijan tekemä maininta takavarikoidun omaisuuden arvostuksesta, c) ensimmäisen kiinteää omaisuutta koskevan tarjouksen hinta, jonka on oltava takavarikoidun omaisuuden kaupallinen arvo, d) maininta täytäntöönpanoasiakirjasta, johon ulosmittaus perustuu, velalliselle annettu määräysja huutokaupan päivämäärä, huutokaupan päivämäärä, huutokaupan päivämäärä ja huutokaupan päivämäärä, e) huutokaupan päivämäärä,

Ulosmittausta koskevan todistuksen ote, joka sisältää haltijan ja ulosmittauksen kohteena olevan osapuolen nimet, lyhyen kuvauksen takavarikoidusta omaisuudesta, ensimmäisen tarjouksen hinnan, huutokaupanpitäjän nimen ja tarkan osoitteen sekä huutokaupan paikan, päivämäärän ja kellonajan, julkaistaan takavarikosta kymmenen (10) itsenäisten työntekijöiden yhteisen rahaston lakimiesten vakuutusosaston (Judicial Publications Bulletin of the Lawyers ’Insurance Section of the Single Fund for Independent Employees) verkkosivustolla.

Huutokauppa ei voi tapahtua ilman näiden muodollisuuksien noudattamista, sillä muuten se on pätemätön.

2 Kolmannet osapuolet, jotka voivat toimittaa myynnin

Takavarikoitu omaisuus huutokaupataan julkisesti sähköisen järjestelmän kautta huutokauppaa varten nimetylle notaarille sillä alueella, jossa takavarikointi tapahtui (siviiliprosessilain 959 artikla), kun taas takavarikoitu omaisuus huutokaupataan myös huutokauppaa varten nimetylle notaarille sähköisen järjestelmän kautta alueella, jossa omaisuus sijaitsee (siviiliprosessilain 998 artikla).

Huutokauppa tapahtuu tekemällä sähköinen tarjous sen jälkeen, kun tarjoajat ovat maksaneet vakuuden ja hyväksyneet sen sähköisissä järjestelmissä siviiliprosessilain 959 artiklan mukaisesti. Huutokaupat pidetään sen tuomioistuimen tiloissa, jonka tuomiopiirissä omaisuus on takavarikoitu, arkipäivinä eli keskiviikkona, torstaina tai perjantaina.

3 Huutokauppatyypit, joihin sääntöjä ei välttämättä sovelleta täysimääräisesti

Erityisomaisuuden takavarikointi (siviiliprosessilain 1022–1033 §):

Siihen, jota vastaan täytäntöönpanoa haetaan, voidaan myös liittää omistusoikeuksia, joihin ei voida vedota siviiliprosessilain 953 (1), (2), 982 ja 992 §: ssä säädetyn menettelyn mukaisesti, erityisesti tekijänoikeutta, patenttioikeuksia ja elokuvien hyödyntämistä koskevia vaatimuksia kolmansia vastaan, jos nämä oikeudet voidaan aineellisen oikeuden säännösten mukaan siirtää (siviiliprosessilain 1022 artikla).

Jos takavarikoitu oikeus on määrätty myytäväksi huutokaupalla, vähäisiä vaateita käsittelevä tuomioistuin määrää huutokaupanpitäjän (siviiliprosessilain 1026 artikla) ja sovelletaan irtaimen omaisuuden huutokauppaan sovellettavia säännöksiä.

4 Kansalliset varallisuusrekisterit

Kansallisia omaisuusrekistereitä ei ole

5 Tietokannat, joista velkojat voivat selvittää velallisen varallisuuden tai saatavat

Ei ole tietokantoja, joita voitaisiin käyttää velallisen fyysisen omaisuuden tai saatavien tunnistamiseen. On olemassa vain IAPR:n ylläpitämä keskusjärjestelmä, johon tietyillä viranomaisilla (yleinen syyttäjä, verovirasto, valtion rahalaitos jne.) on pääsy ja josta käyvät ilmi kreikkalaisissa pankeissa olevat pankkitilit.

6 Pakkohuutokauppa internetissä

Vuoden 2018 alusta lähtien kaikki huutokaupat on toteutettu sähköisesti sähköisen verkkoalustan eauction.gr Linkki avautuu uuteen ikkunaankautta.


Tämän on konekäännös sivun sisällöstä. Sivun ylläpitäjä ei ole vastuussa eikä vahingonkorvausvelvollinen konekäännöksen laadusta.

Päivitetty viimeksi: 18/11/2020