Sluiten

BÈTAVERSIE VAN HET PORTAAL NU BESCHIKBAAR!

Bezoek de bètaversie van het Europees e-justitieportaal en vertel ons wat u ervan vindt!

 
 

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Voor iedereen


Toegang voor EU-burgers tot thematische pagina's en publicaties over bijstand op het gebied van burgerlijk en handelsrecht


Hoe EJN (in burgerlijke en handelszaken) kan helpen

EJN (in burgerlijke en handelszaken) vergemakkelijkt de betrekkingen tussen nationale justitiële autoriteiten, en daarvan kunnen personen die betrokken zijn bij grensoverschrijdende burgerlijke of handelszaken op hun beurt weer profiteren. EJN (in burgerlijke en handelszaken) helpt de daadwerkelijke toegang tot justitie op de volgende manieren te verbeteren:

  • op pagina's over specifieke onderwerpen die u hier kunt vinden, verstrekt EJN (in burgerlijke en handelszaken) rechtstreeks een waaier van informatie over Europees, nationaal en internationaal burgerlijk en handelsrecht;
  • ook heeft EJN (in burgerlijke en handelszaken) een aantal publicaties ontwikkeld, met name gebruikersgidsen inzake specifieke rechtsinstrumenten van de Unie.

Deze pagina wordt beheerd door de Europese Commissie. De informatie op deze pagina geeft niet noodzakelijk het officiële standpunt van de Europese Commissie weer. De Commissie aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor informatie of gegevens waarnaar in dit document wordt verwezen. Gelieve de juridische mededeling te raadplegen voor de auteursrechtelijke regeling voor Europese pagina's.

Laatste update: 21/11/2019