Sluiten

BÈTAVERSIE VAN HET PORTAAL NU BESCHIKBAAR!

Bezoek de bètaversie van het Europees e-justitieportaal en vertel ons wat u ervan vindt!

 
 

Kruimelpad

  • Home
  • ...
  • Schadeloosstelling van slachtoffers van misdrijven

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Schadeloosstelling van slachtoffers van misdrijven - Tsjechië


BEVOEGDE GERECHTEN/AUTORITEITEN ZOEKEN

Met onderstaande zoekfunctie kunt u rechtbanken/autoriteiten vinden die voor een bepaald Europees rechtsinstrument bevoegd zijn. Hoewel we er alles aan hebben gedaan om de resultaten betrouwbaar te maken, kunnen we onvolkomenheden niet uitsluiten.

Tsjechië

Schadevergoeding voor slachtoffers van misdrijven


Talen voor het verzenden van de aanvragen

Aanvraagformulieren voor schadeloosstelling

Talen voor het verzenden van de aanvragen

Verzoekschriften moeten in het Tsjechisch worden ingediend.

Aanvraagformulieren voor schadeloosstelling

Let op: de oorspronkelijke versie van deze pagina (Tsjechisch) is onlangs gewijzigd. Aan de vertaling in het Nederlands wordt momenteel gewerkt.

Verzoekschriften kunnen worden ingediend met behulp van een formulier dat te vinden is op De link wordt in een nieuw venster geopend.de website van het Tsjechische ministerie van Justitie. Het is echter niet verplicht het formulier te gebruiken en de verzoekschriftprocedure kan worden ingeleid op basis van een indiening waaruit duidelijk blijkt dat de indiener financiële bijstand verlangt voor een slachtoffer van een misdrijf.


De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.

Laatste update: 10/05/2021