Sluiten

BÈTAVERSIE VAN HET PORTAAL NU BESCHIKBAAR!

Bezoek de bètaversie van het Europees e-justitieportaal en vertel ons wat u ervan vindt!

 
 

Kruimelpad

  • Home
  • Rechtspraak
  • De europese identificatiecode voor jurisprudentie (ECLI)

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

De europese identificatiecode voor jurisprudentie (ECLI) - Bulgarije

Let op: de oorspronkelijke versie van deze pagina (Bulgaars) is onlangs gewijzigd. Aan de vertaling in het Nederlands wordt momenteel gewerkt.

 

Er bestaat geen officiële vertaling in de door u gewenste taal.
U kunt van deze tekst wel een automatische vertaling raadplegen. Let op: zo'n automatische vertaling dient alleen ter informatie. De beheerder van deze website kan niet instaan voor de kwaliteit van die vertaling.


Nationale ECLI-coördinator

De nationale ECLI-coördinator is:

Hoge Raad voor de rechtspraak – Vissh sadeben savet (VSS)

Ul. Saborna 9

Sofia 1000

In afwachting van de oprichting van een speciaal e-mailadres kan informatie worden verzonden naar:

Martin Velichkov, De link wordt in een nieuw venster geopend.martin.velichkov@mail.bg , tel.: + 359 2 930 49 43

Valeri Mihaylov, De link wordt in een nieuw venster geopend.valery@abv.bg , tel.: + 359 2 930 49 36

Landencode

De landencode van Bulgarije is: [BG]

Opbouw van een nationale ECLI

De Hoge Raad voor de rechtspraak heeft een model aangenomen voor websites van rechtbanken die ook een gedeelte omvat voor gerechtelijke beslissingen, die moeten worden gepubliceerd overeenkomstig de Bulgaarse wet inzake gegevensbescherming (Zakon za zashtita na lichnite danni). De Hoge Raad voor de rechtspraak heeft ook goedkeuring verleend voor de bekendmaking van gerechtelijke beslissingen via een gecentraliseerde webgebaseerde interface.


De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.
Sommige pagina's van deze website worden aangeleverd door de EU-landen. Momenteel doen zij het nodige om die pagina's aan te passen aan de terugtrekking van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Mocht bepaalde informatie nog niet het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie weerspiegelen, dan is dit onbedoeld en zal dit worden gecorrigeerd.

Laatste update: 17/12/2018