Kruimelpad

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Insolventieregisters - Bulgarije

Let op: de oorspronkelijke versie van deze pagina (Bulgaars) is onlangs gewijzigd. Aan de vertaling in het Nederlands wordt momenteel gewerkt.

Op deze pagina vindt u een kort overzicht van het insolventieregister.


Insolventieregisters

Inhoud van het insolventieregister

Het register bestaat uit drie delen:

  1. Het De link wordt in een nieuw venster geopend.register van curatoren is gedeeltelijk toegankelijk via de website van het ministerie. Het publieke gedeelte bevat echter geen persoonsgegevens, en evenmin gegevens die nog niet door de curatoren zijn geverifieerd.
  2. Het De link wordt in een nieuw venster geopend.register van verkopingen en veilingen is volledig toegankelijk via de website van het ministerie van economie, energie en toerisme.
  3. Het register van insolventieprocedures wordt momenteel niet als centrale database bijgehouden, omdat de rechtbanken niet aan elkaar gekoppeld zijn.

Is toegang tot het insolventieregister kosteloos?

Het insolventieregister kan kosteloos worden geraadpleegd.

Zoeken in het insolventieregister

Op de website vindt u een De link wordt in een nieuw venster geopend.curator aan de hand van de volgende zoekfuncties:

  • naam
  • algemeen identificatienummer
  • adres
  • specialiteit
  • trefwoord in de sfeer van beroepservaring
  • deel van het nummer van het ministeriële aanstellingsbesluit
  • status - actief of non-actief.

Zoeken naar verkopingen

Op de website van het ministerie van economie, energie en toerisme staat een De link wordt in een nieuw venster geopend.lijst van verkopingen.

Geschiedenis van het insolventieregister

Het register ontstond in 2003 na de uitvoering van Phare-project BG 0103.04, 'Versterking van het insolventiestelsel'. Er moest een datasysteem worden opgezet, dat alle insolventiegegevens in één database  verenigt. Het systeem is bij bepaalde rechtbanken operationeel: arrondissementsrechtbanken, gerechtshoven, het hoogste gerechtshof.


De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.

Laatste update: 25/08/2017