Sluiten

BÈTAVERSIE VAN HET PORTAAL NU BESCHIKBAAR!

Bezoek de bètaversie van het Europees e-justitieportaal en vertel ons wat u ervan vindt!

 
 

Kruimelpad

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Kadasters in de lidstaten - Luxemburg

Aan de vertaling in het Nederlands wordt momenteel gewerkt.
De volgende vertalingen zijn al beschikbaar: Frans

Op deze pagina vindt u een overzicht van het Luxemburgse kadaster. Er is vooralsnog geen elektronische versie van het kadaster voorhanden.


Welke gegevens bevat het Luxemburgse kadaster?

Het eigendom en beheer van het Luxemburgse kadaster zijn in handen van de De link wordt in een nieuw venster geopend.Administration du Cadastre et de la Topographie à Luxembourg (kadastrale en topografische dienst van de staat Luxemburg).

Het kadaster verschaft de volgende soorten gegevens:

  1. een kadastrale atlas;
  2. een alfanumerieke gegevensbank met informatie over:
  • percelen,
  • eigenaars,
  • bodembestemming, en
  • oppervlakte.

De informatie is beschikbaar in het Luxemburgs, het Frans en het Duits.

Is de toegang tot het Luxemburgse kadaster kosteloos?

Ten eerste is er vooralsnog geen elektronische versie van het kadaster voorhanden. Ten tweede wordt voor het raadplegen van de papieren versie een vergoeding gevraagd.

Geschiedenis van het Luxemburgse kadaster

Het kadaster is opgericht in 1820.


De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.
Sommige pagina's van deze website worden aangeleverd door de EU-landen. Momenteel doen zij het nodige om die pagina's aan te passen aan de terugtrekking van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Mocht bepaalde informatie nog niet het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie weerspiegelen, dan is dit onbedoeld en zal dit worden gecorrigeerd.

Laatste update: 10/01/2020