Registri nesolventnosti - Portugal

Vrati normalni prikaz Spremi kao PDF

Izvorna jezična inačica ove stranice portugalski nedavno je izmijenjena. Naši prevoditelji trenutačno pripremaju jezičnu inačicu koju vidite.

 

Službeni prijevod nije dostupan u jezičnoj verziji koju tražite.
Ovdje možete pristupiti strojnom prijevodu ovog sadržaja. Imajte na umu da je svrha tog prijevoda samo pružiti kontekst. Vlasnik ove stranice ne prihvaća nikakvu odgovornost ni obvezu u pogledu kvalitete strojno prevedenog teksta.

Ova stranica pruža kratak uvid u portugalski registar stečajeva.


Registri nesolventnosti

Što obuhvaća registar stečajeva?

Elektronički Poveznica se otvara u novom prozoruregistar stečajeva obuhvaća sljedeće informacije:

  • broj predmeta stečaja,
  • identifikacijsku oznaku suda na kojem se vodio stečajni predmet,
  • identifikacijsku oznaku osobe u stečaju,
  • identifikacijsku oznaku stečajnog upravitelja,
  • vremenski rok za ulaganje pritužbi,
  • datum proglašenja stečaja.

Elektronički registar pruža detaljne informacije povezane sa stečajnim predmetima (vidi ispod).

Plaća li se naknada za pregledavanje portugalskog registra stečajeva?

Ne, pregled registra stečajeva besplatan je.

Propisi povezani s registrom stečajeva

Portugalski registar stečajeva reguliran je člankom 38. Zakona o stečaju i oporavku poduzeća (Código da Insolvência e da Recuperação de Empresas) donesenom Uredbom sa zakonskom snagom br. 53/2004 od 18. ožujka 2004., s važećim izmjenama i dopunama Zakona br.16/2012 od 20. travnja 2012.


Verziju ove stranice na nacionalnom jeziku održava odgovarajuća država članica. Prijevode je napravila služba Europske komisije. Moguće promjene u originalu koje su unijela nadležna nacionalna tijela možda još nisu vidljive u drugim jezičnim verzijama. Europska komisija ne preuzima nikakvu odgovornost za informacije ili podatke sadržane ili navedene u ovom dokumentu. Pogledajte pravnu obavijest kako biste vidjeli propise o autorskim pravima države članice odgovorne za ovu stranicu.
Zbog povlačenja Ujedinjene Kraljevine iz Europske unije države članice trenutačno ažuriraju dio nacionalnih sadržaja na ovim internetskim stranicama. Ako još uvijek ima sadržaja koji ne odražava povlačenje Ujedinjene Kraljevine, to je nenamjerno te će biti izmijenjeno.

Posljednji put ažurirano: 15/11/2013